Ще на початку 90-х у мене з"явився один міні Матчбокс, і як не дивно, дожив до цього часу. Пам"ятаю, що коштувала ця машинка тоді дорого, але вмовив бабусю його купити.
Мене то теж цікавить лише 43-й, але часом роблю виключення. Не зміг я пройти мимо Волинки.
Ще на початку 90-х у мене з"явився один міні Матчбокс, і як не дивно, дожив до цього часу. Пам"ятаю, що коштувала ця машинка тоді дорого, але вмовив бабусю його купити.

Щоб спеціально, то не збираю. Лишив цього як пам"ять про дитинство.
Я того Унімога, здається, на Акро бачив. Якщо відверто, то більше 3-4 гривень я за них дати не згоден.
Я до когорти тих колекціонерів не належу, такі моделі для мене майже не мають цінності
І я морально не готовий за них платити більше
Без образ.
Олексій - це Штутц Біркет виробництва якогось підприємства з Северодонецька. Давно не випускається вже.
Дякую за інфу. 
detailcars писав:
Олексій - це Штутц Біркет виробництва якогось підприємства з Северодонецька. Давно не випускається вже.
Це-РІМЕЙК-хто збирає-той цінує!-все решта давно обговорювалося-плюси,мінуси,виробник -"Приладобудівний завод", є ранні і пізні випуски-масса нюансів...
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Я не є шанувальником рімейків щоб аж дуже. І тому якщо у когось є бажання відновити його собі, можу обміняти його