[url=https://postimg.cc/p9xNfYdm]Востаннє редагувалось 14 березня 2019, 22:46 користувачем viper_str, всього редагувалось 1 раз.
Instagram: Vincero_m
Гарний GTO
хто виробник?
хто виробник?Неймовірна модель! Make up?
С возвращением! 

вражає. Хоча, як на мене, з закритими фарами 288ма виглядає більш гармонічно 

А скажіть будь ласачка, а де ж вкрали висоти даху кокпіта?))
Невже це бачу тільки я .
Вибачте, це що завгодно але не 288-ма.
Невже це бачу тільки я .Вибачте, це що завгодно але не 288-ма.

Классные модели!!!! 

Ігоре правий, я також бачив що дах трохи нижчє чим треба, але я припустив що може це якась модіфікація, а не орігінал 288-го, всеж сер"ьозний виробник, можливо в цьому я помилився.
laspi писав:Ігоре правий, я також бачив що дах трохи нижчє чим треба, але я припустив що може це якась модіфікація, а не орігінал 288-го, всеж сер"ьозний виробник, можливо в цьому я помилився.
Я ніколи не дивлюсь на виробника моделей, бо це зайвий раз підкреслює, ще немає бездоганних виробників, як і бездоганних моделей. Можуть бути вони як вдалими так і геть провальними( по собі знаю) хоча і вкладаєш всього себе, щоб найти той самий, відповідний до оригіналу , образ. Багато що можна вибачити, наприклад як виготовлення копійності той чи іншій дрібниці , будь то пласкі ручки дверей як на олдтаймерівських машинах, або не виразна оптика, але схибнути на образі, да і в такому сегменті, це мені ну ніяк не зрозуміло. Куди дивились ота купа людей, яка працює над відтворенням моделі від початку і до кінця.... Навіть така чудова оптика, як на цій моделі, меркне під дією загального вараження від перевранних пропорцій і ліній.