kubik писав:Отличный пикап :good: ,подборочка супер. :Bravo:

Дякую радий що спадобалися моделі :)
Ford Taunus TC3.Модель із польської журналки №92
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
Привет из 90-х))
С обновочкой! :beer:
Глянул в таблицу характеристик, слабоват движок - 1,3 литра и всего 59 лошадей. Наши Жигули имели на 10 "лошадок" больше, при том же объеме (двигатель 21011). Западный автопром посрамлен)))
горбатый писав:Привет из 90-х))
С обновочкой! :beer:
Глянул в таблицу характеристик, слабоват движок - 1,3 литра и всего 59 лошадей. Наши Жигули имели на 10 "лошадок" больше, при том же объеме (двигатель 21011). Западный автопром посрамлен)))

Cпасибі :) Справді так. :D Анонс....
Зображення
Приятный узнаваемый фордик :good: , раздражают только блестящие "игрушечные" колпаки (или диски...) :(
С уважением,Владимир
Кто ищет, тот что-то знает
Моя визитка: http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=7274
Мои продажи:http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=5&t=9693
Гарний Форд :good: Хоча в поліцейському мундирі мені більше подобається. Мабуть тому, що я звик до свого. :pardon:
Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
С ув. Богдан...
Форд нагадав мені батьківську "Гранаду" в дитинстві... Чекаємо на Крайслер - дуже сподіваюсь побачити його саме в тому кузові, що на постері (з деревом... це може в мене після відпустки в Карпатах зосталось :crazy: )
Моя визитка http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=10587

cuda писав:Приятный узнаваемый фордик :good: , раздражают только блестящие "игрушечные" колпаки (или диски...) :(

Дякую Володимире :) Так з колесами вони явно не допрацьовали але маємо те що маємо :OO:
Bogd@n писав:Гарний Форд :good: Хоча в поліцейському мундирі мені більше подобається. Мабуть тому, що я звик до свого. :pardon:

Спасибі Богдане.Думав ще взяти із румунської серії :D але напевно же хватить даних Таунасів
collectionUA писав:Форд нагадав мені батьківську "Гранаду" в дитинстві... Чекаємо на Крайслер - дуже сподіваюсь побачити його саме в тому кузові, що на постері (з деревом... це може в мене після відпустки в Карпатах зосталось :crazy: )

Дякую :beer: Гренаду хочу мати у колекції.Планував іксошну купити але якось дороговато.Можливо випустять у польській журналці :unknown: Поживемо побачимо.А Крайслер буде точнісінько такий як на постері.
Відповісти

Повернутись до “Візитки”