SearchingSunrise писав:Мерс покрашен очень хорошо и цвет ему к лицу :good: .
Один из лучших советских ремейков и просто красивый автомобиль :beer: .

Щиро дякую.Радий що вам сподобалася модель. :) Таких речей більше не робитимуить
Ferrari 250 GT Berlinetta.Радянський ремейк.Висловлюю вдячність Bogd@n за дружню допомогу у відновленні даної моделі. :friends:
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
Ferrari P-4 теж радянський ремейк.
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
Класно реставровані Феррарьки! :Bravo: Головне колір правильний :D =@
Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
С ув. Богдан...
Тепер вони виглядають зовсім по-іншому :good:
Продам моделі з колекції http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f ... 97#p437997

З повагою,
Зіновій
Bogd@n писав:Класно реставровані Феррарьки! :Bravo: Головне колір правильний :D =@

Спасибі Богдане :beer: Ще раз дякую за допомогу :)
z_fanat писав:Тепер вони виглядають зовсім по-іншому :good:

Дякую Зіновій. :) Трішки фото самого процесу відновлення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
Хорошие модельки :good: у меня такая 250 красная то же есть, вот только у нее проблема-зачумела и рассыпалась правая дверь, все хотел ее тоже отреставрировать, да вот где дверь взять :unknown:
laspi писав:Хорошие модельки :good: у меня такая 250 красная то же есть, вот только у нее проблема-зачумела и рассыпалась правая дверь, все хотел ее тоже отреставрировать, да вот где дверь взять :unknown:

Спасибі.Приємно що вам подобаються рядянські ремейкі.Думаю у майбутньому ви обовязово знайдете дверку адже це не є проблемою.Даних моделей було випущено багато та дверки не так часто ламаються як наприклад бампера або скло.
Вот бампера и стекла как раз целые, а дверка она ведь не сломалась , а сама рассыпалась. Что интересно я раньше не слышал что эти модели болеют чумой.
laspi писав:Вот бампера и стекла как раз целые, а дверка она ведь не сломалась , а сама рассыпалась. Что интересно я раньше не слышал что эти модели болеют чумой.

Чуміють це точно.У мене ПОВНІСТЮ розсипалась Альфа Ромео Ігуна.Для ремонту Мерседеса 230СЛ я купив такогож чумного(правда не весь зачумів ліва дверка та багажник цілі) :D Головне бампера скло решітка радіатора все у нормі. :Yahoo!: Кажуть що вони чуміють рідко і це вселяє оптимізм.
Відповісти

Повернутись до “Візитки”