Всім привіт. Ось і під'їхала до мене перша довгоочікувана обновка в цьому році. Давненько мріяв ось і є. Брав на аукціоні за 1400, і тих грошей не шкодую, суперова моделька. Спершу брав на Радіаторі і під виплату, але ось відмовився від того замовлення, бо взяв на аукціоні. Ну суперова моделька повторюся. Автоісторія порадувала нас класною моделькою, хоч і в цій "Колхіді" присутні ті же ж самі ще SSM-овські і Modimio-вські косяки (це я про неправильні агрегати в цієї ранньої, 1967 р. "Колхіда" з протитуманками) В деяких місцях навіть є спрощення. Але в цілому (ще раз повторюся))) - шикарна моделька!

Думаю ще взяти такого самого худобовоза, але жовтого який теж ось виходив у Автоісторії. Хочу вчіпити його до свого ЗіЛа-ММЗ-164АН, ну по кольору практично підійде.

+

Ну і варіанти зчіпок:

*P.S. До ЗіЛка 130-го худобовоз не підходить, так як товстий шкворень і не влізає в сідло, тому при бажанні можна маленьким надфільом розширити отвір, на своїй Modimio-вській "Колхіді" я вже так раніше зробив, і до неї підходить, а на цій "новій" "Колхіді" від Автоісторії, отвір в сідлі зарання розширений на заводі, відповідно, до неї теж підходить)
І безпосередньо відео розпакування:
https://youtu.be/10laPEH-jHQ