Привіт всім! Вирішив показати Вам свою Пантерку. Отримав її разом з Астоном, але щось часу не знайшов закинути фотографії).
Прикольна моделька. Вирішив собі купити її в білому кольорі, тому ще з часу колекціонування фантиків *Турбо*, такою вона мені запамяталася.
MakeUp VISION 1-43 De Tomaso Pantera GT5 1980 (VM078B)
ЗображенняЗображенняЗображення

Instagram: Vincero_m
Долгожитель
Долгожитель
Какая красотка!!!
Абажаю!
Шукаю BMW Z4 M Coupe, Welly Premium 1/43
  • Подякували: 11 разів
  • Красота!!!
    Когда-то в детстве имел оранжевую Де Томазо Мангусту с открывающимися дверьми, капотом, светящимися фарами и на дистанционном управлении (проводном!!!)
    Ностальгия...
    Сьогодні побачив доробку Мейкаповського Астона В12 Загато, прикольно доробили! Біля задніх стопів і вихлопних труб наклеїли карбонові декалі ну і підставку змінили ал-ля *Колекшн*.
    ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

Плюс до всього іншого повторять Каунтач. Я вже задивився на одного))) Можливо ААртовський поміняю.

• Подякували: 11 разів
  • Шикарные модели!!!
    Просто загляденье!
    viper_str писав:Плюс до всього іншого повторять Каунтач. Я вже задивився на одного))) Можливо ААртовський поміняю.

Шкода, але ці 2 Каунтачі лімітом 20 і 30 штук вже продані(. Вони продались навіть не будучи на полицях магазинів.
    viper_str писав:Привіт всім! Вирішив показати Вам свою Пантерку. Отримав її разом з Астоном, але щось часу не знайшов закинути фотографії).
    Прикольна моделька. Вирішив собі купити її в білому кольорі, тому ще з часу колекціонування фантиків *Турбо*, такою вона мені запамяталася.

Гарна пантерка, хоча мені більш "Бомбібомівська" подобалась :).
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
    Доброго вечора усім присутнім в онлайні)! Нарешті появився час. І хотів би Вам показати, що мені Миколайчик поклав під подушку))). Так що зустрічайте найпотужніший і потенційно найшвидший серійний автомобіль у світі. Шведська компанія вважає слово "гіперкар" занадто затасканим і звичним, так що пропонує іменувати новинку "МЕГАКАР". Втім, як не називай 1341-сильне 1341-кілограмове купе, достатнього визначення для його крутизни все одно не знайдеться ...
    Повністю алюмінієвий 5,0-літровий V8 новинки розвиває немислимі 1371 Нм моменту при 6000 об / хв і розганяє автомобіль до 400 кілометрів на годину приблизно за 20 секунд. Максимальна швидкість, яку витримують покришки Michelin Cup, - 440 км / год; утримати One: 1 від зльоту допомагає активне антикрило із змінною геометрією. Гальмівна система (без парашута, що досить дивно) взята у Agera R і оснащена примусовою вентиляцією керамічних колодок.
    Всі шість екземплярів Koenigsegg One: 1, які намічено зібрати, продані давним-давно. Залишається тільки сподіватися, що один МЕГАКАР (нехай називається як хоче) фірма залишить собі і почне збирати заявки на тест-драйви від журналістів з суїцидальними нахилами ...

Зображення
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”