Да еще хотел добавить, этот мерседес выпускался с дверями которые открываются с рамкой стекла, и без нее, на моем рамка вместе с дверью открывается.

Спасибі.Ну а це вже дуже цікаво.Це напевно рарітет
Я ще бачив такі Мерседеси без відкривних дверей.Таку модель бачу ВПЕРШЕ!
Скажіть а у вище представленої автівки колеса повертаються?Нет колеса не поворачиваются
сначала выпустили модель с целыми дверями, потом без рамок, ну и напоследок были вообще без открывающихся дверей, такой порядок упрощения наблюдался у нескольких моделей карарамы, например у ягуара s type.
сначала выпустили модель с целыми дверями, потом без рамок, ну и напоследок были вообще без открывающихся дверей, такой порядок упрощения наблюдался у нескольких моделей карарамы, например у ягуара s type.laspi писав:Нет колеса не поворачиваются
Ось що я думаю колего.Напевно спочатку на заводі виробники виробляли дані моделі такими як у вас(дері відкривались разом із стійкою) потім по мірі зносу прес форми робили такі як у мене(девері відкривались без стійки).А вже коли форма була майже зношеною виготовляли без відкривних дверей.Думаю варто глянути на зазори в дверках.Можливо я не прав але така моя думка.

Я думаю эта мысль имеет право на существование, а еще когда появилась Hongwell они что бы выбиться в люди делали отличные модели, достаточно вспомнить некоторые модели мерседесов, роверов, фольксвагенов и одни из лучших на мой взгляд моделей виллисов и кубельвагенов, большинство изделий того времени даже не стыдно поставить рядом с моделями миничампса выпущенных в те года, но карарама всегда позиционировалась как игрушки (хотя часть моделей шла даже в боксах как коллекционные), но в примерно после 2008го модели стали упрощать, так как был кризис и изделиям пришлось выдерживать большую конкуренцию в секторе игрушек. В результате, для снижения себестоимости продукции компания пошла на упрощение моделей. Кстати мерседесы все можно считать раритетами, так как фирма давно не выпускает ни одной модели автомобилей этой марки 

Гарнi Мерседеси
Схоже [s]Остапа[/s] Петра понесло... 
Схоже [s]Остапа[/s] Петра понесло... 
Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
С ув. Богдан...
С ув. Богдан...
Дякую.Цікава інформація
А як на вашу думку почне Карарама знову виготовляти якісні моделі(звичайно нових марок авто)чи це вже в минулому?Чи не змоглиб ви назвати ще декілька моделей(крім вище перерахованих)яких на вашу думку варто поставити на поличку?
А як на вашу думку почне Карарама знову виготовляти якісні моделі(звичайно нових марок авто)чи це вже в минулому?Чи не змоглиб ви назвати ще декілька моделей(крім вище перерахованих)яких на вашу думку варто поставити на поличку?Bogd@n писав:Гарнi МерседесиСхоже [s]Остапа[/s] Петра понесло...
Дякую Друже!!!!

Петро М.Я. писав:Дякую.Цікава інформаціяА як на вашу думку почне Карарама знову виготовляти якісні моделі(звичайно нових марок авто)чи це вже в минулому?Чи не змоглиб ви назвати ще декілька моделей(крім вище перерахованих)яких на вашу думку варто поставити на поличку?
Гарних моделей карарами багато, список буде дуже великий, переважна більщість моделей це так звана "стара карарама" яку вже зняли з виробництва. Можу порекомендувати подивитись на форумі гілку моделей карарама/hongwell. Ще можу додати, що Hongwel не вмерла як виробним колекційних моделей, вони виробляють моделі Шкода під торговою маркою Abrex, деякі моделі Вольво та інщі як Motorama, ну звичайно новий подих їм надала серія моделей під торговою маркою "Наш автопром". Але деякі моделі як мерседеси нажаль поки не планують виробляти. Рекомендую не поганий каталог моделей http://cararama.ucoz.ru/index/alfa_romeo/0-7 , нажаль деякі моделі в ньому відсутні.
laspi писав:Петро М.Я. писав:Дякую.Цікава інформаціяА як на вашу думку почне Карарама знову виготовляти якісні моделі(звичайно нових марок авто)чи це вже в минулому?Чи не змоглиб ви назвати ще декілька моделей(крім вище перерахованих)яких на вашу думку варто поставити на поличку?
Гарних моделей карарами багато, список буде дуже великий, переважна більщість моделей це так звана "стара карарама" яку вже зняли з виробництва. Можу порекомендувати подивитись на форумі гілку моделей карарама/hongwell. Ще можу додати, що Hongwel не вмерла як виробним колекційних моделей, вони виробляють моделі Шкода під торговою маркою Abrex, деякі моделі Вольво та інщі як Motorama, ну звичайно новий подих їм надала серія моделей під торговою маркою "Наш автопром". Але деякі моделі як мерседеси нажаль поки не планують виробляти. Рекомендую не поганий каталог моделей http://cararama.ucoz.ru/index/alfa_romeo/0-7 , нажаль деякі моделі в ньому відсутні.
Спасибі.Дуже дуже цікава інформація.