Можливо ви видаєте бажане за дійсне
Був на днях на Дарниці, ліньки чекати поки в березні привезуть свіжу партію ЛАЗ 4202, занесло мене таки в магазин моделллюкс і знову не без нюансів візит
Поки знайшов, додзвонився до магазину і відкрили двері в гаражі
Юрий Антонович, Вы как-то видимо теряете объективную реальность в данном мире. В начале Вы пишите, что Вы делали заказы ранее и тут же Вы пишете, что во второй раз Вы не смогли нас найти.
Были бы Вы немножечко внимательнее, Вы бы смогли увидеть карту проезда/прохода к нам в магазин.
Как только Вы набрали по телефону в магазин, один из менеджеров вышел и встретил Вас и провел в магазин.
Я ще раз глянув на сайті вашу карту і я досі не розумію, як по точці в "полі", я повинен був знайти ваш сарай і серед трьох воріт знайти ту єдину дверцятку, що веде в ваш магазин? Ані вивіски, шматка картону, нічого немає чи вам соромно виставити фото входу вашого єдиного в Україні магазину на сайті?
Ви навіть зараз, на обєктивну критику огризаєтесь, а не робите висновки
І ви абсолютно не володіючи інформацією перекручуєте мої слова, юлите
Одне замовлення, саме перше, що купив в вашому магазині - це була декаль до Ікаруса, а решта покупки - так сказати з вулиці, зайшов, побачив - купив
перше питання в лоб: ви купувати чи так подивитися зайшли?
Я не розумію таких запитань, у вас закритий клуб чи що? Що за глупі безтактовні запитання, причому по тональності поставленого запитання це звучало, не як ввічливе запитання до клієнта, а як роздратована реакція продавця.
Якщо у вас закритий клуб - видайте членські картки чи що
Друге питання: чи робив замовлення на сайті, після моєї негативної відповіді - море емоцій, щось схоже, а чого ти приперся в цей магазин, не міг зробити замовлення?
Давайте не будем передергивать! "ви купувати чи так подивитися зайшли?" таких вопросов у нас никто никогда не задает, Вы наверное как обычно не много подпридумали. Вас менеджер, так как я была так же в магазине, как и двое других менеджеров, Вас менеджер спросил "Вы за заказом? Или что-то хотите подобрать?" - что означает, что люди которые сделали предварительно заказы через интернет у нас на сайте, их заказы отложены и их ждут. Некоторые из них бывают спешат и не хотят тратить времени, поэтому из уважения к Вам был задан такой вопрос.
А от це вже нагла брехня
Я ще в здоровому глузді і притаманний, тобто спроможній розрізняти дружелюбну клієнторієнтовану інтонацію від огризання
Одже хоронологія:
1. Ви купувати чи так подивитися
2. Фрази "Или что-то хотите подобрать" взагалі не було, в інакшому випадку мені терміново слід бігти до ЛОРа, бо боюсь, що у мене лише в вашому магазині відбуваються проблеми із слухом та памяттю
У нас единственный в Украине реальный магазин с таким количеством ассортимента по моделям. Для тех кто у нас не был, ниже прилепим фото. Добро пожаловать к нам в гости! И это все сделано именно для удобства выбора тех, кто не любит делать заказы по интернету.
Які зручності? Мені щоб подивитися моделі, треба як мінімум двох фактично двох працівників вигнати з робочих місць, що спокійно подивитися на моделі, а т.я. ваші дівчата були зайняті роботою, то моделі абстрактно глянув з далека - це не комфортні умови для клієнта, вкотре пишу - відчуття в вашому магазині, як в радянському союзі, це я повинен радіти, що магазин зробив мені ласку і продає модель, а я повинен стояти, мовчати і радіти
Невже так важко, як мінімум взяти в оренду на Петровці нормальний магазин на книжковому базарі і вести нормальну торгівлю, до вас же ж в магазин проходиш через брудний гараж, потім чи то душ/ туалет, а лише потім потрапляєш в кімнатку
Третє: продавець мене постійно підганяла - дивись моделі на полицях швидше, бо людина на склад двічі не ходитиме
Опять же что-то Вы неправильно все как-то помните. Когда Вы сообщили, что Вы хотите приобрести, менеджер Вам ответила - сейчас принесут со склада, на что Вы ответили что Вы еще что-то посмотрите, после чего наш менеджер сказала: "Тогда выбирайте, и тогда все вместе принесут со склада". Никто Вас никуда не торопил.
І знову перекручено, було чітко сказано "Вибирайте швидше, бо людина на склад спеціально двічі не піде"
Четверте: придбав дві моделі (журналки), видали моделі (помяті блістери - звідкіля їх витягнули? Мені все рівно, моделі взяв, як базу для конверсії, мені і блістер не потрібен), журнали помяті
Вот, то Вы говорили, что с Вами по-хамски общаются, потом Вы придумали, что Вам не давали выбрать, потом придумали причину, что Вас торопили...теперь новая претензия "помят блистер". Хорошо.
Сама по себе фраза помят блистер звучит уже смешно. Но! Вот вопрос, почему Вы сразу на месте в магазине не сказали, что Вас это не устраивает. Чего Вы сразу не сказали, что Вам не нравятся такие блистеры. Мы бы Вам сразу поменяли модели и журналы, благо у нас моделей в достаточном количестве.
Ви розумієте, який маразм Ви написали:
Ну добре мені все рівно було на блістер (тому і не робив зауваження), але... подумайте самі, мені виносять дві моделі в помятих блістерах, тобто вибрати одразу нормальні моделі на складі не можна, треба винести непотріб і впарити клієнтові, а вдруг купить, вірно?
Тепер саме цікаве - в чому нести моделі з магазину? Пакету свого немаю, каюсь, прийшов в магазин не підготовленим, продавці навіть нічого не запропонували, лише коли попросив, щоб дали пакет, щоб можна було якось винести свої покупки з магазину дали пакет (майте совість, магазин Радіатор пакет присилає до моделі в коробці)
У мене складається враження, що клієнти магазину не потрібні, а мені ж виходить спокійніше і легше привезти модельку з Маріуполя чи Херсона, чим зайти на Дарниці в магазин
Тут сказать особо нечего, так как пакет вы попросили - Вам дали.
Сервіс у Вас "найкращий"
На разі залишаюсь при своїй думці: покупки в даному магазині лише за умови дефіциту або форс-мажорних обставин
Конечно Вы можете оставаться при своем мнении, но есть ли смысл Вам страдать и терпеть столько унижений от хрупкой девочки. Но есть ли смысл..
Я не збираюсь вам нічого доказувати, я це давно зробив грошима в інших магазинах, я вкотре нагадаю, що цікаві мені моделі я вже давно купую по всій Україні, але не в вашому магазині, але це треба мати талант, щоб в три заходи в ваш магазин - залишитись вкрай не задоволеним сервісом тричі, можливо щось не так зі мною, але судячи по іншим дописам ваших клієнтів, скарг і стилістиці ваших відповідей, є всі підстави вважати, що все таки проблема не в клієнтах, а в магазині
Навіть зараз в усіх недавніх дописах, ви вважаєте себе Дартяньяном, а клієнтів невдячними ідіотами
З вашим магазином, як і писав раніше і повторюся ще раз: покупка лише у випадку дефіциту або форс-мажору, а так - намагатимусь вас обходити чим подалі і голосувати гривнею в інших адекватних магазинах чи продавців
Мені не подобається, що ви використовуєте мої персональні дані на цьому форумі, оплата карткою не означає дозволу передачі даних третій стороні, це хамство з вашого боку і як мінімум адміністративка (ст.182 КПК)[/spoiler]