Цвет модели

Опитування закінчилось 23 серпня 2010, 19:23

Всього голосів: 54
бирюза (5) 9%
белый (9) 17%
бежевый (3) 6%
желтый (11) 20%
темно-синий (1) 2%
голубой(дефаулт) (14) 26%
нестандартные цвет(оранжевый/розовый/фиолет) (11) 20%
Список желающих можно потихоньку начинать писать.
В первых номерах прошу внести список из тех, кто приложит руку в продвижении идеи. Далее по присоединению желающих.
Пока только нумерация для наглядности количества желающих.

А, пока ещё выбираем эмблему, модель, цвет и решаем организационный вопрос.

Желающие реально приобрести модель будут выложены на 1-й странице. После начала процесса в жизнь и будем решать кому, какой порядковый номер.

С моделью вроде определились. ЗАЗ-965. Начнём с него.

Если цвет жёлтый то не сильно тёмный, чтобы надпись с эмблемой не сливались.
Один голос с нестандартного цвета можете причислить к желтому :)
restavrator писав:Желтый кстати совсем не типичен для 965го. Более естественно будет выглядеть бирюза,светло голубой,темно голубой.И даже оранжевый,незнаю почему указали этот цвет в не стандартных,такие как раз были.

Оно-то Паша прав. Но, с другой стороны, желтый, полагаю, будет выглядеть ярко и привлекательно. Чего многим (и мне :) ) и надо. А насчет естественности... Ну, авто с эмблемой форума коллекционеров на боку уже немного не естественно выглядит, имхо. Это модель - больше фетиш, показуха, если хотите, желание отметить форум и отметиться самим. И это хорошо. У меня всегда в коллекции будет и обычный "горбатик", нормального цвета. Если появиться и желтый форумский - еще лучше!

Пы.Сы.: меня в список желающих, пожалуйста (моральная и финансовая готовность 100% :D )
Само плывёт в руки только то, что не тонет.
Меня записывайте, готов на все 100%
Контактна інформація:
Перечитав всю тему. Хоч і не дуже активний дописувач, дуже захопився ідеєю.
Ось які думки навіяло.
1. Я однозначно ЗА, їоча і не збираю наші машини.
2. Модель ПОВИННА бути нестандартного кольору, ЕКСКЛЮЗИВ. Якщо просто наліпити декалі-це не те вже. Подивіться які моделі роблять, наприклад, люди для того ж клубу колекціонерів Порш. Я вже не кажу про їх бюджет в 150-200 евро(німці, звичайно, народ не бідний). Тільки не ображайтесь, не мав на меті цього зробити. просто якісна річ , особливо в обмеженій кількості не може бути дешевою за визначенням. Ви повинні це розуміти.
Це ж ексклюзив, такого не буде ні у кого! І така модель завжди буде варта своїх грошей. Порада (знов же без образ) тим, хто ще не заробляє сам. Киньте палити, не випийте чергових 50 пляшок пива, постійте кілька вихідних роздаючи рекламу і зможете собі дозволити дійсно хорошу модль, а не сурогат. Навіть за 500 грн., якою ви будете володіти з гордістю. а не з жалем "чому я не витратив ще 200 грн і не отримав те, що саме хотілось".
3. Щодо машини. Згоден з горбатим.
4. Що до кольору. Треба узгодити зпівставність колору моделі з кольорами логотипа. А то вийде як олімпіада на рад. моделях.Так, аби було...
Нащастя, зараз є технології, які дозволяють це зробити. Я пропоную якийсь яскравий колір, наприклад, жовто-оранжевий металік, як, напр. на Ламбах деяких, або Феррарі ред :roll: Але однозначно не серійний.
Крім того, треба підбрати товщину ліній, щоб логотип добре читався . Це зробтити не важко, просто намалювати в 1/1 розмірі і буде видно що і як. Заодно і побачим де краще розмістити.
5. Щодо самого лого і власне назви. Я вважаю, що корректно буде підредагувати назву так щоб можна було зрозуміти що за форум. Тому, що є купа прикладів, коли використовуються моделі зовсім не пов"язані з темою масштабних машинок.(фури и вани ДХЛ наприклад)
Тому я пропоную щось на зразок "Український форум масштабних автофанатів" , наголошую на першому слові "Український". В такому разі і абревіатура буде не ФУК (не "ФАК" і не "ПУК"), бо насправді звучить якось кострубато. Повну назву мабудь не варто розміщувати на такій маленькій машині. тут варто дослухатись гуру, які займаються конверсіями щодо розміщенні декалей, бо одна справа намалювати, а інша зробити це на моделі. Думаю, що абревіатури буде достатньо.
Гроші платити готовий, якщо це буде мін ІСТ. Журналка-відмовити.
http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=11&t=5028 - Замовлення з MODELISSIMO CK-Modelcars
МАГАЗИН - https://garage43.com.ua/ - не забудьте зареєструватись і підписатись на новинки
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
Контактна інформація:
Но в ИСТе нет горбатого! К тому же я думаю все же не все будут готовы выложить за него 500..
Реставрация ретро автомобилей http://www.oldcarservice.com.ua/
Мой видео канал http://www.youtube.com/user/restavratorful?feature=mhee
Покраска авто http://pokraska-kiev.com.ua/
Контактна інформація:
Да,и про цвет-однозначно не металлик,ну не идет он нашим авто..
Реставрация ретро автомобилей http://www.oldcarservice.com.ua/
Мой видео канал http://www.youtube.com/user/restavratorful?feature=mhee
Покраска авто http://pokraska-kiev.com.ua/
Lucky писав:Перечитав всю тему. Хоч і не дуже активний дописувач, дуже захопився ідеєю.
Ось які думки навіяло.
1. Я однозначно ЗА, їоча і не збираю наші машини.
2. Модель ПОВИННА бути нестандартного кольору, ЕКСКЛЮЗИВ. Якщо просто наліпити декалі-це не те вже. Подивіться які моделі роблять, наприклад, люди для того ж клубу колекціонерів Порш. Я вже не кажу про їх бюджет в 150-200 евро(німці, звичайно, народ не бідний). Тільки не ображайтесь, не мав на меті цього зробити. просто якісна річ , особливо в обмеженій кількості не може бути дешевою за визначенням. Ви повинні це розуміти.
Це ж ексклюзив, такого не буде ні у кого! І така модель завжди буде варта своїх грошей. Порада (знов же без образ) тим, хто ще не заробляє сам. Киньте палити, не випийте чергових 50 пляшок пива, постійте кілька вихідних роздаючи рекламу і зможете собі дозволити дійсно хорошу модль, а не сурогат. Навіть за 500 грн., якою ви будете володіти з гордістю. а не з жалем "чому я не витратив ще 200 грн і не отримав те, що саме хотілось".
3. Щодо машини. Згоден з горбатим.
4. Що до кольору. Треба узгодити зпівставність колору моделі з кольорами логотипа. А то вийде як олімпіада на рад. моделях.Так, аби було...
Нащастя, зараз є технології, які дозволяють це зробити. Я пропоную якийсь яскравий колір, наприклад, жовто-оранжевий металік, як, напр. на Ламбах деяких, або Феррарі ред :roll: Але однозначно не серійний.
Крім того, треба підбрати товщину ліній, щоб логотип добре читався . Це зробтити не важко, просто намалювати в 1/1 розмірі і буде видно що і як. Заодно і побачим де краще розмістити.
5. Щодо самого лого і власне назви. Я вважаю, що корректно буде підредагувати назву так щоб можна було зрозуміти що за форум. Тому, що є купа прикладів, коли використовуються моделі зовсім не пов"язані з темою масштабних машинок.(фури и вани ДХЛ наприклад)
Тому я пропоную щось на зразок "Український форум масштабних автофанатів" , наголошую на першому слові "Український". В такому разі і абревіатура буде не ФУК (не "ФАК" і не "ПУК"), бо насправді звучить якось кострубато. Повну назву мабудь не варто розміщувати на такій маленькій машині. тут варто дослухатись гуру, які займаються конверсіями щодо розміщенні декалей, бо одна справа намалювати, а інша зробити це на моделі. Думаю, що абревіатури буде достатньо.
Гроші платити готовий, якщо це буде мін ІСТ. Журналка-відмовити.

неповеришь!!!! извиняюсь за оффтоп, но я не курю, и пива выпил столько, что на истовскую модель не хватит даже. так что это не всегда срабатывает. мне 14 лет, я не зарабатываю деньги, и 500 гривен для меня недостижимая граница.....
Не буває в болоті смачної води. О.Е.
а по поводу модели хотелось бы знать точно цену....
Не буває в болоті смачної води. О.Е.
Я думаю что для первой форумской модели цена до 150грн вполне приемлема. :)
В моей коллекции-автомобилей: 187
Последнее приобретение: ВАЗ-2106
С Уважением, Дмитрий!
Жду: ЗИЛ-117
Закрито

Повернутись до “Модельні проекти”