Ну щось розговорився я... А тим часом- придбання 2011 року ще не закінчились... Продовжу: Четвертий МТЗ в колекції-вроді небагато,зато який:"Компаньйон"- але знову модель без коробки...
Льоша ти про двойку від "Прогресу"??? Тоді мені прийдеться продати свою "копійку" в масштабі 1:1... А якщо маєш бажання мені допомогти- то діставай ранню вашу Одеську двойку з хром днищем- пізню я маю, а ранньої І коробочки до Одеситів-багато не хватає...
Ось одне із висловлювань на тему "А мрії все таки збуваються"... Правда,модель трохи підмальована,але це не портить її цінності! І немала рідної навіски, але дякуючи добрим людям весь комплект рідної навіски було знайдено вже у цьому році і модель повністю скомплектована. Доречі коробка,що була у мене-це рідна коробка від цього ЗІЛа! тепер він виглядає так: В свій час я підняв спір на рахунок аутентичності заводському випуску цієї моделі- але королі Кам"янецьПодільських моделей-мене чомусь проігнорували... Я навіть його зважував...
Ну і нарешті!!!!! Остання модель-яку я придбав у минулому році Всі, хто любить такі моделі її вже давно мали, а я не мав... і так сумно стало що мій Хорьх самотній...Вирішив поздоровити себе з Новим роком! Мерс-СС 1933 р від "Алтаї"- Просто бомбезні моделі!!!
[quote="Klimat"]ну хватит Ну от... тільки мене понесло а Ви вже хватить... Щас Глєба покличу!!! Так шо не показувати 2012 рік- всього січень-новинок залишився...