Долгожитель
Долгожитель
mykola78
я знаю що це не твоя тема...
Добре - розказую:
ЗАГАДКА №1: данний рімейк "Феррарі" як видно на фото виготовлено на Запоріжському титано-магнієвому комбінаті: ЗТМК...
До тепер рахувалось ,що в Запоріжжі даний рімейк випускали після передачі форм з Києва вже без хрому- з білими пластиковими бамперами та решіткою і чорним кермом.
На цьому ж:- раннє хромоване кермо,хромовані бампера і перша хромована решітка з "коником"....Нічого не переставлялось-рімейк із Совєцької колекції-100% оригінал... :%)
ЗАГАДКА № 2- перед Вами рімейк "Альфи Ромео " виготовлений не на Приладобудівному заводі м.Сєвєродонецька Луганської області а
на ПРИЛАДОБУДІВНОМУ ЗАВОДІ "СОКІЛ" м.НОВОКАХОВКА ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ!!!!
Від першого має массу відмінностей у формі кузова,панелі, деяких деталей ,дисків колес,надпису на днищі та логотипу виробника. :)
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Долгожитель
Долгожитель
Оп-па... :shock: Славко - та тобі пора книжку писати... але поки шо не мемуари, а... ну скажімо - дослідження !!! :wink: :OO:
Даремно думати, що мудрість - це превілегія старості.
Долгожитель
Долгожитель
Достатньо писанини на форумах... :)
Випадково звернув на це увагу...
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
me2
Уважаемый
Уважаемый
Уважаемый
а я как раз недавно заглядывался на приобретение парочки ремейков
теперь буду знать к кому можно обратиться с вопросом
познания и внимание к мелочевке впечатляет)
Долгожитель
Долгожитель
me2
Гліб-ти і рімейки збираєш?
Звертайся,якщо якісь питання виникнуть.
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
me2
Уважаемый
Уважаемый
Уважаемый
спасибо, буду знать)
нет, пока в коллекции нет ни одного ремейка, пока только целился, просто есть пару моделей от которых просто глаз не оторвать)
вот думаю потихоньку влиться в это направление
Долгожитель
Долгожитель
me2 писав:вот думаю потихоньку влиться в это направление

правильно,ще можна знайти майже всі в ідеалі!
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Контактна інформація:
Модератор
Модератор
З обновками! :good:
Пишатиметься народ своїми синами.
Все буде добре! Перемога за нами!(с)
Сторінка із новими та не дуже моделями
Блог із різними думками
Контактна інформація:
Файловик
Файловик
DSO67 писав:mykola78
я знаю що це не твоя тема...
Добре - розказую:
ЗАГАДКА №1: данний рімейк "Феррарі" як видно на фото виготовлено на Запоріжському титано-магнієвому комбінаті: ЗТМК...
До тепер рахувалось ,що в Запоріжжі даний рімейк випускали після передачі форм з Києва вже без хрому- з білими пластиковими бамперами та решіткою і чорним кермом.
На цьому ж:- раннє хромоване кермо,хромовані бампера і перша хромована решітка з "коником"....Нічого не переставлялось-рімейк із Совєцької колекції-100% оригінал... :%)
ЗАГАДКА № 2- перед Вами рімейк "Альфи Ромео " виготовлений не на Приладобудівному заводі м.Сєвєродонецька Луганської області а
на ПРИЛАДОБУДІВНОМУ ЗАВОДІ "СОКІЛ" м.НОВОКАХОВКА ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ!!!!
Від першого має массу відмінностей у формі кузова,панелі, деяких деталей ,дисків колес,надпису на днищі та логотипу виробника. :)

Ярослав, возможен ли вариант, что при передаче прессформ из Киева в Запорожье, для начала была передана партия мелочёвки вместе с формой, по причине не надобности?
Вполне логично, поэтому возможно первые выпуски обвешивались ещё киевским навесным?
Долгожитель
Долгожитель
Діло в тому що форми передавались в Запоріжжя через декілька років після того як у Києві вона вже випускалась і форми обвіски вже були підремонтовані, а рання Італійська обвіска вже поставлена на Київські і давно продані ці рімейки в магазинах../Хіба що на заводі "завалявся" якийсь "рідний" ящик в кутикуякий згодом попав в Запоріжжя/....Все може бути.
Найлегше подумати що хтось переставив днище з колесами ЗТМК на ранній Київський кузов....Але ти запевняєш що ця тема тебе зовсім не цікавила...
Отже факт "на лице": на ЗТМК перші випуски були із ранніми хромованими деталями...
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Відповісти

Повернутись до “Візитки”