me2
Уважаемый
Уважаемый
Уважаемый
Re: avtomobilist

Повідомлення me2 »

Жень, очень интересно заходить в твою визитку, всегда увижу что-то новенькое
с обновками!
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення DSO67 »

Дійсно у рімейках важко знаходити "правду"..Особисто ніколи не попадалися ДФІ з Київсткими колесами..Навіть на свої "Мустанги" вони ставили рідні пластикові колеса... А тут?? Може "план горів" та позичили у Київських колег???
Саморобні диски /виточені з алюмінію/ попадались, переставлених хватало- а от щоб на заводі- :unknown:
Хоча показані колегами металеві рімейки які ми привикли бачити пластиковими мали металеві колеса- але це були Запоріжські..
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Команданте
Команданте
С транспортным крупнячком! И Пикапом! :good:
— Где находится вторая скорость?
— В машине.
— А поконкретнее?
— Между первой и третьей!
- х/ф "Большая прогулка"
Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель
DSO67 писав:Дійсно у рімейках важко знаходити "правду"..Особисто ніколи не попадалися ДФІ з Київсткими колесами..Навіть на свої "Мустанги" вони ставили рідні пластикові колеса... А тут?? Може "план горів" та позичили у Київських колег???
Саморобні диски /виточені з алюмінію/ попадались, переставлених хватало- а от щоб на заводі- :unknown:
Хоча показані колегами металеві рімейки які ми привикли бачити пластиковими мали металеві колеса- але це були Запоріжські..

Ярослав, насправді, я хоч і побачив фото живих Мерсів з київськими колесами, але мене досі беруть сумління щодо їх вірогідності. Все ж, дуже схоже, що це таке собі радянське конверсування. Проте на 100% звичайно стверджувати не можу.
Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель
Коллеги, всем большое спасибо за внимание и отзывы!

Очередную игрушечную прибавку себе организовал: "Запорожсталь"!
Зображення
Зображення
Зображення

П.С. подскажите, если кто знает, какие должны были стоять на ней колеса, правильные ли фары, чего еще не хватает по навесному?
Долгожитель
Долгожитель
Интересный агрегат :good:
Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель
avtomobilist писав:Коллеги, всем большое спасибо за внимание и отзывы!

Очередную игрушечную прибавку себе организовал: "Запорожсталь"!
Зображення
Зображення
Зображення

П.С. подскажите, если кто знает, какие должны были стоять на ней колеса, правильные ли фары, чего еще не хватает по навесному?

Зайди в профильную тему,я там выкладывал такой в идеале.
Реставрация ретро автомобилей http://www.oldcarservice.com.ua/
Мой видео канал http://www.youtube.com/user/restavratorful?feature=mhee
Покраска авто http://pokraska-kiev.com.ua/
Контактна інформація:
Юзер
Юзер

Повідомлення Timyp »

DSO67 писав:Дійсно у рімейках важко знаходити "правду"..Особисто ніколи не попадалися ДФІ з Київсткими колесами..Навіть на свої "Мустанги" вони ставили рідні пластикові колеса... А тут?? Може "план горів" та позичили у Київських колег???

Більшість Мустангів була з київскими колесами. У меня тільки нещодавно з'явився з донецькими. Доречі, у тих запчастинах, що у мене малися - була ціла купа київських колес.
avtomobilist писав:Ярослав, насправді, я хоч і побачив фото живих Мерсів з київськими колесами, але мене досі беруть сумління щодо їх вірогідності. Все ж, дуже схоже, що це таке собі радянське конверсування. Проте на 100% звичайно стверджувати не можу.

Це моделі Слави (Fox). Я у нього теж питав про колеса, та він сказав, что все так і було с завода.
Мої фотоальбоми
http://photofile.com.ua/users/pbvvth/
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення DSO67 »

Timyp
Я роблю висновки не тільки по всіх рімейках які зараз перебувають в колекціях колег,чи активно продаються /у різних станах комплектації, в тому числі і скомплектованими аби як із того що було під руками щоб швидше продавались/. Я з самого малку збирав і особисто купляв в магазинах ці рімейки.
Їх у мене було в величезних кількостях- і в основному саме Донецька та Києва. Тбілісі,Москву ,Ленінград у нас в регіоні не продавали чомусь..Про існування деяких навіть не здогадувався. Тому і написав- що жодного разу не бачив такого з колесами ні тоді-ані зараз до твоїх фото...
Що до "Мустангу" то я вже десь розповідав про цю історію: особисто купляв "Мустанг" -2+2 Бертоне із Донецькими колесами в нашому тоді центральному універмазі "Барвінок". Боксу не було- целофановий пакетик із вкладишем і датою 06.1983р /ще й дістався без лобового шкла :( /... Згоден що рідше ніж Ватутінські ---але Мустанги на пластикових колесах ДФІ таки попадаються.
Що до "перевернутих" колес на фото Слави Фокса- то тут взагалі /на мою думку/ порушена технологія заводської комплектації. А скоріше всього ХТОСЬ так поставив-бо йому так більше подобалось... :OO:
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
me2
Уважаемый
Уважаемый
Уважаемый

Повідомлення me2 »

ого, вот это агрегат, его бы еще отреставрировать
с обновкой :good:
Відповісти

Повернутись до “Візитки”