kabanius
kabanius
G&A Models писав:Продовжуючи тему Ferrari, варто згадати італійьську фірми Bang i Best котрі на початку та до середини 90х були одними із основних виробників моделей Ferrari

Добривечір тобі!
Цікаво. Виходить так, що у ті часи ліцензія на випуск моделей Ferrari була у багатьох фірм? А ще Herpa, а ще Bburago...
Доречі, десь чув, що право робити офіційни "регулярни" моделі Ferrari зараз залишилося лише за BBR. Тобі щось відомо?
Долгожитель
Долгожитель
Чудова колекція! :Bravo:
Ferrari та BMW M1 - no comments...
Мои продажи: Раз, Два.
Ixo Models Ferrari 599 GTB Fiorano 2006
Зображення
Зображення
Зображення

Hot Wheels 23901 Ferrari 360 Modena 1999-2004
Зображення

Hot Wheels P9953 Ferrari 458 Italia 2009
Зображення
Зображення
Зображення
G&A Models
kabanius писав:
G&A Models писав:Продовжуючи тему Ferrari, варто згадати італійьську фірми Bang i Best котрі на початку та до середини 90х були одними із основних виробників моделей Ferrari

Добривечір тобі!
Цікаво. Виходить так, що у ті часи ліцензія на випуск моделей Ferrari була у багатьох фірм? А ще Herpa, а ще Bburago...
Доречі, десь чув, що право робити офіційни "регулярни" моделі Ferrari зараз залишилося лише за BBR. Тобі щось відомо?

Ігор вітаю тебе на своїй сторінці!!!

Почну із BBR- фірма виробляє дилерські моделі 1/43, ну і звичайно для ринку. Ліцензія для моделей Дайкаст і на далі за Matell, IXO
Звідси і журнальна серія, доречі я про цю серію обовязково згадаю
G&A Models
kabanius
kabanius
G&A Models писав:Почну із BBR- фірма виробляє дилерські моделі 1/43, ну і звичайно для ринку. Ліцензія для моделей Дайкаст і на далі за Matell, IXO

Усе зрозуміло, але якщо так - чому зараз моделі Ferrari не виходять у "регулярних" випусках IXO, та Mattel (якщо не помиляюся) теж вже декілька років їх не випускають у серії Hot Wheels Elite. Те ж саме можна казати про Kyosho.
А от "журналка" - є, та "квітне"...
Ось що я хочу сказати. Розумію, що ані ти, ані я не знаємо, та не можемо знати точну відповідь на це питання. Але хотів би почути твою думку з приводу...
Hot Wheels V8375 Ferrari 612 SCAGLIETTI 2004
Зображення
Зображення
Зображення

Hot Wheels 5592 Ferrari California 2009
Зображення
Зображення
G&A Models
kabanius писав:
G&A Models писав:Почну із BBR- фірма виробляє дилерські моделі 1/43, ну і звичайно для ринку. Ліцензія для моделей Дайкаст і на далі за Matell, IXO

Усе зрозуміло, але якщо так - чому зараз моделі Ferrari не виходять у "регулярних" випусках IXO, та Mattel (якщо не помиляюся) теж вже декілька років їх не випускають у серії Hot Wheels Elite. Те ж саме можна казати про Kyosho.
А от "журналка" - є, та "квітне"...
Ось що я хочу сказати. Розумію, що ані ти, ані я не знаємо, та не можемо знати точну відповідь на це питання. Але хотів би почути твою думку з приводу...

Ігор регулярні моделі і на далі виходять іприклад тому є
Hot Wheels 1187 Ferrari FF 2011
Зображення
Зображення

Остання новинка від Hot Wheels - Ferrari F12 BERLINETTA 2012

Kyosho на скільки мені відомо немає ліцензії на нові моделі Ferrari, а Hot Wheels (Matell) i на далі виробляє моделі преміум якості, тоді коли РСТ (ІХО) продукує журнальну серію для GE Fabdri або по новому Eaglemoss
Журнальні серії своєю кількістю відтісняють преміум моделі в тінь. Про публікації ми ще поговоримо
G&A Models
Долгожитель
Долгожитель
Ферарькi :good:
Звичайно що і мене доторкнула велика криза
Не буду душею кривити і в моїй колекції є моделі із журнальних серій. І звичайно деякі моделі з журнальної серії Ferrari теж до мене попали.
Звичайно треба сказати що ці моделі є трохи спрощеними версіями їхніх старших преміум братів та сестер. Сам особисто порівнював деякі екземпляри і не знайшов багато відмінностей. Звичайно відмінності є , але вони не знавчно великі.
Ще одна цікава річ - деякі екземпляри є досить цікаві тим, що були зроблені власне для цих серій
тоді продовжимо екскурсію по Ferrari

Ferrari 125 S (Sport) 1947
Зображення
Зображення

Ferrari 250 GTO 1962
Зображення

Ferrari 250 Testa Rossa 1956-1961
Зображення
Зображення

Ferrari 250GT SWB
Зображення
Зображення
Зображення
G&A Models
Долгожитель
Долгожитель
Журналка "Ферраpi" - це бюджетный i найбiльш доступный варiант для бiльшостi. Але трапляються дуже цiкавi ваpiанти. :good: :good: :good:
Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
С ув. Богдан...
Відповісти

Повернутись до “Візитки”