А ця модель - родом з дитинства. Я тоді не дуже знався на виробниках, але чеський LIAZ 110 знав добре, їх чимало їздило Черкасами. Щоправда, я пам"ятаю тільки з синьою кабіною, а в подібнім кольорі не зустрічав. Проте, яка іронія, - сьогодні, їдучи додому якраз після ції фотосесії, я зустрів такий самий LIAZ в білім кольорі зі смугами... Звичайно, кольори були не зовсім такими, і це була тентована вантажівка, але зустріти такий автомобіль в наш час на пустій дорозі було приємно

.
Сама модель від Premium ClassiXXs, повний аналог подібної від SSM, тільки європейський перевізник. Нажаль, мені дісталась трохи бракована, на бампері трохи погнулась, але то можна направити. Не наважився відкрутити від подіуму, та наскільки можна побачити - шассі виготовлено відмінно. Кронштейни кріплення ресор, болти на них, двигун з коробкою - модель можна роздивлятися дуже довго. Ну і як без ложки дьогтю. Що означає перше слово в назві Premium ClassiXXs? Я наївно вважав, що це має означати в бригаді зборщиків наявність одного вправного китайця з надфилем... Але ні. Як деталі витягли з форми, так їх і пофарбували, з усім облоєм і нерівностями. з вас 80 євро
Я навмисне сфотографував так як є, для ілюстрації якості бренду.
Але ці дрібниці не зіпсували враження від ції неймовірної моделі. Я дуже задоволений покупкою,тим більше, що ці моделі вже стають рідкістю.
Для повноти образу моделі бракує реєстрації і позначень , щоб оживити її. Хм, можливо, хтось знається на польських бляхах 80х років?