А на Опелях кто ездил?
А на Опелях кто ездил?
ЕХЕ
Тепер відповіді - Олег - і я таке бачив)
сайти www.kolochava.com, castles.com.ua.
На опелях хто їздив - не знаю.
сайти www.kolochava.com, castles.com.ua.
На опелях хто їздив - не знаю.
Андрей, я почему спросил...
На 21-х Волгах ездили не только "представители коммунистической элиты", но и простые люди...
Кстати, как и на Опелях не только национал-социалисты...
Очень интересные экспонаты, правда жаль, что в предплачевном состоянии...
Если не будут следить - сгниёт со временем.
Как в Тульской области на берегу речки Уготь в деревне Черноусово.
На 21-х Волгах ездили не только "представители коммунистической элиты", но и простые люди...
Кстати, как и на Опелях не только национал-социалисты...
Очень интересные экспонаты, правда жаль, что в предплачевном состоянии...
Если не будут следить - сгниёт со временем.
Как в Тульской области на берегу речки Уготь в деревне Черноусово.
ЕХЕ
Fadom, справа в тому, що ми прекрасно знаємо для кого були призначені газ 21. Переробляли їх на вузькоколійки в нас тільки у тому випадку, щоб забезпечити маневровість для еліти починаючи від районного масштабу. Наприклад до такого обєкту, як колишні "Митрополичі палати", а за радянських часів - "Кедрові палати", в урочищі Підлюте біля Осмолоди (Рожнятівський район, Івано-Франківської області), де відпочивали Щербицький і ко - по суті вузькоколійка тільки й використовувалася.
Чому саме тут було так - це підьвердив екскурсовод. Правда я не уточняв прізвище, кому належала ця Волга.
Якось так
Чому саме тут було так - це підьвердив екскурсовод. Правда я не уточняв прізвище, кому належала ця Волга.
Якось так
В нашому районі (Долинський) було мабуть друга по протяжності вузькоколійка після Осмолоди а може і більша, скільки тої техніки в 90х здали в брухт а скільки просто порізали, на даний час відновили так званий Карпатський трамвайчик, Вигода - Мізунь, но це якихось 20 км. а всю колію яка ішла далеко в гори нещадно розкрали.
Ну Трамвайчик - теж штука добра. Досить часто їжджу. До речі, треба буде і про нього написати. Дякую Тарас, що нагадав.
Автомобили хотя бы под навес удосужились поставить. Уверен-есть такая возможность.
С уважением, Эд.
https://newauction.com.ua/listing/offer ... r=16605494
https://newauction.com.ua/listing/offer ... r=16605494
Интересно, в дрезине на базе ГАЗ-51 - руль зачем?