Приветствую!
Радий знайомству! Як завжди приємно бачити ще одного однодумця із Західного регіону! Слава Україні!
Доброго дня Зеник. З легалізацією! А на зустрічі у Львові Ви приходите?
Andriy писав:Радий знайомству! Як завжди приємно бачити ще одного однодумця із Західного регіону! Слава Україні!
Героям слава!
Також приємно познайомитися.
TomSawyer писав:Доброго дня Зеник. З легалізацією! А на зустрічі у Львові Ви приходите?
На зустрічах я ще не був, але в принципі не проти побувати.
Якщо Ви відвідуєте їх, повідомти, коли буле наступна.
Фото радянських моделей:

Не знаю чи наступні екземпляри відносити до моделей, але в принципі написано масштаб 1:43. Колись були доступні на заправках однієї мережі за куплену певну кількість палива. До речі досить симпатичні Феррарі, деякі подобаються більше ніж з журналки. Було два варіанти: в блістерах - пророблений салон, в коробках - вікна просто затемнені, салону я так зрозумів немає.

Не знаю чи наступні екземпляри відносити до моделей, але в принципі написано масштаб 1:43. Колись були доступні на заправках однієї мережі за куплену певну кількість палива. До речі досить симпатичні Феррарі, деякі подобаються більше ніж з журналки. Було два варіанти: в блістерах - пророблений салон, в коробках - вікна просто затемнені, салону я так зрозумів немає.
Востаннє редагувалось 03 лютого 2013, 21:27 користувачем Великий Зеник, всього редагувалось 1 раз.
Вітаю 

Подпись посвящается Украине! Целой, мирной, процветающей! Такой, какой мы ее хотим видеть! И какой она останется
по-ідеї в неділю, 10-го лютого.
С почином!