Модель: Alfa Romeo 156 Taxi Фірма: Bburago Масштаб:1/24 Гортаючи каталоги - ніколи не замічав що є версії ТАхі на базі Альфи..а таки є)) Доказ цьому - нижче фото
Модель: Lotus F1 Car Фірма: Corgi (Made in Gt. Britain.) Масштаб: 1:18 Нова нахідка на моїй любимій Варшавській барахолці. Дощова, пасмурна і неприємна недільна погода - нічого не передбачувала цікавого..але таки вдалося відшукати цікавий раритет. Повна назва - "Corgi 190 - Lotus Formula 1 John Player Special 'Emerson Fittipaldi'". Чорний кузов під номером 1, хромований мотор, холотистий вихлоп та колеса які можна зняти. Те що колеса можна знімати - мені пригодиться, потрібно вирівняти передню вісь. Взагальному - незважаючи на те, що стараюся більше купляти 24 масштаб - ця 18ка мусіла попасти до моєї колекції. Кілька додаткових фото с мінімальною корекцією кольорів
Модель: Chevrolet Cameo 1955 Фірма: ERTL Масштаб: 1:24 Кілька днів побачив цікавий аукціон...довго думав чи воно мені треба,але вирішив як не лишу собі то хтось з колег любителів американів відкупить...Замовив, і прийшла несподіванка - виявилося, що це модель-копілка. Присутній ключик для відкривання схованки! От так річ для колекціонера - назбирав копілку - купив модель